”KLINTEHAMN ORTEN MED ÖPPEN FAMN”

Tradition även i Klinte… med stämningsfullt skyltsöndagsprogram:

klinte skyltsöndag 2015

För nuvarande ordförande i Klinte Företagarförening är det dock förändringar på gång inför 2016 – vad händer sen Johanna Svanborg!?

Johanna show

Johanna Svanborg i kramklänning 😉

Nu är det 5e julskyltningen som jag håller i. Det kommer kännas vemodigt på söndag eftersom det även är min sista julskyltning som ordförande. Jag har ju som Ni vet en taskig struma som hackar sönder mitt liv och har således av min läkare fått order att lugna ner mig…

Hm!!!!????!!!!

Jag kommer att avgå som ordförande för Klinte Företagarförening vid nästa årsmöte. Ingen av de övriga företagarna ville ta över den manteln. Så jag kan nu glatt berätta att Företagarföreningen läggs ner helt och så går vi samman med Klintetraktens Framtid och bildar EN FÖRENING.

Det kommer bli fantastiskt bra. I den föreningen finns det gott om härliga människor som brinner för att utveckla Klintehamn och alla närliggande socknar runtomkring.
●TILLSAMMANS ÄR VI STARKA●

Men på söndag blir det såklart vemodigt. Jag började förbereda i augusti redan, det tar tid att arrangera något så stort. Den sista veckan har jag bara hållit på med detta eftersom allt måste ju klaffa…. Bli nu inte oroliga, julskyltningen är här för att stanna och det blir givetvis en julskyltning i Klintehamn 2016 oxå.
Då är vi fler som håller i det bara!!!

Men jul blir det!!!
Glöm inte att kramas OFTA!!!
VÄLKOMNA TILL
KLINTEHAMN
ORTEN MED ÖPPEN FAMN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *