… låt hjärtat dansa balett, naturligt!

Tyvärr ingen personlig inbjudan till Landshövdingen i Gotlands län Cecilia Schelin Seidegård fest i år… heller.

Foto: Angelica Engström

Nu börjar jag undra hur jäkla festlig måste jag bli för att få chansen.

Ser en hel del kul snubbar och snippor som fått chansen att se till att Gotland alltid är med i dansen – för det är ju det festen går ut på, eller!?

Men nu undrar jag inte om det är dags för en kvotering på ett antal vardagsroliga gutar eller för all den del tråk-bonsar som liksom Bysen bara är där och (L)ullar omkring!

Foto: Glada Gotland

Nu får du kära läsare ICKE tro att jag är avundsjuk eller förbannad på tillställningen, nej, jag tycker den är viktig. Att mingla i mångfald är bättre än enfald.

Dessutom får jag skylla mig själv lite, har ju inte bjudit till eller in så mycket själv på den senaste tiden… eller jo det har jag ju gjort på mitt personliga sätt.

Glada Gotlands grind står fortfarande fritt öppen för alla som vill läsa och njuta av det fria ordet här på näääätet, med kärlek! Puss!

Hade för övrigt en underbar kompis här på festligt, konstnärligt, ö-utvecklande besök för lite sedan. Jag bjöd väl inte på så mycket mer än måttligt på mig själv och den gotländska naturen gjorde sitt storartade naturliga intryck.

Som tack fick jag bland annat denna Magic Bean som nu börjar växa  – och jag återkommer gärna med resultatet av den så hjärtliga presenten. Njuuta läääänge av.

Foto: Glada Gotland

Men framför allt så fick jag ju ett sånt mysig stund med en så härlig spontan Skåne-töis som egentligen strålar själv men som nu tändes lika regnbågsvackert som Lucy In The Sky extra – kanske tack vare Ö-ppenheten

Nu önskar jag alla festdeltagare hos Cicci och på övriga balunser runt vår ö i sommar – ja hela året runt – lovar en sak innan du lämnar ön för vardagen igen (om du nu inte har lyckan att bo här hela tiden)…

…sprid kärleken vidare till än fler så det verkligen blir den magiska mänskliga världen för alla festliga typer. Tänd till och lite till!!

Annars gå snabbt till Doktor Sellers – han kan konsten att kurera, eller hur Cicci… förlåt menar Sophia 😉

Sitt nu inte för länge i väntrummet bara… låt hjärtat dansa balett, naturligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *