Levande och mördande mix!

Jag fick frågan för lite sedan av känd musiker om jag spelade något instrument jag också – kanske såg jag fingerfärdigt musikalisk ut. Men skivspelare är det enda jag kan hantera, lyfta pickupen flinkt ned till det villiga spåren som ger ljudliga toner i öronen. Gott nog!

Men visst har jag drömt om att kunna hantera nåt instrument, hade gärna varit leadtambourist hos  The Lemon Pipers till exempel, hur svårt kan det vara!?

Eller harpa som Harpo, en av Bröderna Marx. Lustiga män som ville roa men med en skicklighet i sitt spel som ofta var änglalikt levande!

Så triangel förstås – går ju faktiskt att få den att låta som en hel orkester! 

Men mest av allt så har jag haft en invecklad och utvecklad dröm om att kunna hantera ett dragspel. Så här till exempel, tack för demonstrationen Bengan!

Och vilken skön sång senKinks gjorde originalet, nu inte alls mördad av Janne Åström. Värre blir det väl i kommande spel på teatern förstås 😉

mordar_anders

http://ltpg.se/

Drömspel eller inte, jag fortsätter att njuta av min oförmåga att inte kunna hantera ett instrument, så länge jag orka glädjas åt andras sång, spel och agerande är jag lycklig i livet!

Applåd & Dacapo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *