Leve Frankrike Leve Friheten!

Det går inte att komma ifrån att jag blivit så illa berörd på det som hänt i Frankrike och Paris i dagarna – jag älskar ju landet, dess frihet,  öppenhet, innevånarna, maten, vinet, bilarna – kör ju själv gärna min Citroën C4 och känner mig bekvämt lyxig 😉

Men jag har aldrig varit där – än. Längtar förstås att uppleva både nåt vindistrikt, gärna champagne, upp i bergen, nere vid nån strand eller högt uppe i Eiffeltornet. Samt förstås säga några fina fraser franska.

Une bouteille de vin, merci
champagne på lager

Oui jag ska dit en dag. Ingenting kan stoppa mig på den punkten även om jag och vi andra kanske måste se till att gästerna omkring oss är där i kärlekssyfte 

Vad gör vi nu när någon försöker stoppa oss – börjar hata allt och alla och stoppa dom som på något sätt är på flykt från just sådant som försöker stoppa dom på hemmaplan.

Fortsätt att tänka med hjärtat fortsätt att sjunga frihetssångerna fortsätt att tycka om varandra – jag gillar också franska artister och låter en av dem uttrycka det jag vill ha och ge nu och i framtiden till dig!

Leve Frankrike  Leve Friheten!

Clarence fransk med vitlök

     beaucoup d'ail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *