”Ljus kan hjälpa lite.”

Jag älskar folk som är vänliga – på små naturliga sätt. Försöker såklart vara så själv och i morse sa jag ett enkelt ”Godmorgon” till mannen som förestår återvinning här i Fårösund.

Hans svarade med ett litet glatt ”Godmorgon” och höll i samma veva halka omkull på den glatta (!) isen – men han klarade sig och såg rätt så fokuserad ut inför sina sysslor med sitt viktiga jobb på den mycket välvårdade insamlingsstationen här i Fårösund.

Ibland när nyheterna, både de lästa och tryckta, bara är eländes elände så brukar jag gå till Horoskopet för att åtminstone få en liten glimt hur det kan vara om ödet positivt skall styra mina steg!

Nja, nu är jag väl kanske inte på dystert humör, hur än många försöker inbilla mig att världen är så grym, jag är en glad optimist! Men så klart jag gärna tänder ett ljus… det tänder jag på!

Dessutom gärna med livemusik och lyckliga lågor från två trubadurer blir ju dubbelt så ljust!!

https://www.facebook.com/events/1840749262868385/

Feeling för Fehling har jag fått fint förut…men Toril Snyen då !? Får såklart ge henne en chans. Börjar ju hjärtligt med kristallkoll på tuben så här:

Annika då… jo hennes ljus har ju brunnit många år i musiken tjänst – snacka om mysiga äventyr hon har varit med på sin färd i livet… hon är ingen stjärna som faller, hon lyser så skönt strålande klart 😉

https://www.youtube.com/watch?v=jMb2h-QaQto

Tack alla ni sköna människor som fortsätter sprida ljus! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *