Love the one you’re with

Den optimal snölåten måste ju vara den här med Snowy White – passande artistnamn samt sången eftersom mitt i det vita så kan längtan blir extra stark efter ett… varmt fågelfint paradis !

Gitarren här har ett speciellt darr som påminner mig om den väldigt hala landsvägen just nu och att jag ska lätta på gasen för det är sannerligen glatt just nu.

Samtidigt handlar texten om att så innerligt om att kunna flyga tillsammans med paradisfågeln… men så jäkla bråttom har jag inte så jag behöver komma i förskott till paradiset. Blev snabbt snörökt omkörd av en solgul bil som fortfarande trodde det var sommar!

Men visst kan tanken på en fint flaxande fågel i sakta kärleksfullt långsamt lägre länge tempo stimulera.

Saw you flying by
Flash of Turquoise Blue
I just had to try
To keep your life in view

My bird of paradise
Sweet bird of paradise

Wish that I could fly
I’d be beside you now
But I can only sigh
And watch you circle round

Tro nu inte att jag avskyr vintern –  eller vill flyga ifrån den – snarare tvärtom, hellre snö och vitt samt minus så det gnistrar extra i flingorna där jag pulsar eller drar fram.

En av mina polare från förr envisades med att alltid sitta ute i kortärmad skjorta mitt i smällkalla vintern och plinka på sin gitarr.

Brrrr… men kanske var det det lite isiga som kom in i genom hans hud som omvandlades raskt till en av de bästa kärlekssångerna han gjort åhh jag känner värmen.

Att vara nöjda med det vi har – och har vi inte paradisfågeln hemma så tyck om den/det du har !

And if you can’t be with the one you love, honey
Love the one you’re with  ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *