Lucka 3: Revyträning pågår i gamla kläder med ny regissör!

Efter en snabb till in i Gotlandsrevyns garderob och på dess dressade ensemble så verkar det åter bli en revy med visst sting…

Gotlandsrevyn geting

kombinerat med hopp!

Gotlandsrevyn kanin

Under många revyår har vi samlat på oss en omfattande garderob av kläder av i stort sett alla sorter och slag. Återanvändning är ingen dum idé.

Men ett visst nyskapande blir det också varje år.

En mycket meriterad regissör är med för första gången som vi med spänning (!) ser fram emot. Alexander Moberg med ett mycket imponerande CV från film, teater/musikal med mera:

http://alexandermoberg.com/

Bara lite drygt en månad till Premiären den 7 januari 2016 rullar in! Mer nyskapande läsning om revyn finner du här: http://www.gotlandsrevyn.se/

Gotlandsrevyn

Återvinning av kläder – men sopgubben har väl dessvärre, eller bättre, slängt iväg sig själv för gott!? Trots den intensiva träningen han utförde för några revyer sedan – tog sig väl vatten över huvudet!

PS: Det blev inte så mycket ljud i dagens LJUDKALENDER här på Glada Gotland – det lär bli desto mer när dessa sätter fart på Rondoscenen!

På scen: Anna Jankert, Monica Järlsäter, Pilla Olin, Gusti Larsson, Malin Östre, Teresia Björkqvist, Palten Jonsson, Evert Jansson, Roland Olsson, Janne Henriksson, Bengt-Åke Rundqvist.

Orkester: Patric Lytholm, Anders Björkqvist, Tommy Broström, Kenneth Waernqvist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *