Lyckliga lamm = (G)ulligt !

Jag tycker om att lägga ut bilder på Gotland i bilder då och då – ofta tagna med mobilen när jag passerar eller pulserar på en plats som jag tycker om och gärna vill visa fler !

Det är formidabelt att kunna se alla olika fina färska foton från många håll & vinklingar med personliga ö-iakttagelser – ibland med lite text så vi vet vilken plats samt kanske nån liten kul kommentar – om nu bilden ”tål” det 😉

När jag var på besök i Visby senast (28/2) la jag snällstyggt till kommentaren:

Snöblind flock !

Foto: Glada Gotland

Själv försökte jag titta och njuta så mycket som bara den – precis i närheten här där lammen står har jag ju haft lyckan att bo i många många år och uppleva livet … lyckligt ! 

Med mycket mysigt prat och tjat med människor från när och fjärran har det ju blivit genom åren – ibland har jag förstås varit blyg, dum, dryg eller blivit rasande röd på nån sån – men då ställer de snälla fromma lammen upp i min nöd och ger stöd.  (G)ulligt !

Foto: Glada Gotland

Jag vill inte vakna upp och inse att jag glömt säga varma saker  – som:

Jag tycker om dig 

Eller slött inse att jag ”inte hunnit” för än du, min kära vän, kanske har försvunnit… vill vara ett omtänksamt lamm i NUTID och inte förpassad och bortglömd på en vind. Som denna passionerade pensionerade vapenbärare…

Foto: Glada Gotland

… nu bara ligger och lamm-lurar säkert efter lång och trogen tjänst nu där uppe på Visby Domkyrka Sankta Marias vind och tänker på allt som den försökt bääääätrat på i kyrkobesökarnas böner i sitt sökande efter …evigt liv ! 

Skydd för stora stygga glupska vargar behöver vi säkert alla snälla små lydiga lamm ha – då gäller det att kunna tänka fritt och kvickt och ha en egen smart livsidé alternativt reträttväg, finns många fina sådana. Den här klarade sig – gömde sig slugt bakom fåtöljen !

Eller hamnade den på fåtöljen – lamm som värmer i alla lägen är i alla fall bra att vara vän med !

Så säg ofta mer Bääää än Buuuu – då blir du än mer (G)ulligt lycklig du bääääääää!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *