Magiska Roger bjuder på sig själv… och fika!

Reklam kan vara rolig, i alla fall tycker jag den med Roger är det. Nu kan han dessutom spå in i en nära framtid och ser vad kunderna kommer att göra, ja i alla fall under 2017!

Cirka 14 sekunder in i filmen här ovan så ser till och med spåkulan vilket bilmärke DU kommer att välja!

Kul att få sitta ner i hallen och kolla in i kulan tillsammans med denna magiker!

Nu har jag själv en bil av annat magiskt märke och modell... men mysig magi är alltid ett trevligt sätt att locka till sig nya kunder till en bilhall… jag åker nog dit ….eller tar nog  i alla fall en magisk kopp fika!

Roger heter Ogestadh i efternamn och här kan du kolla in lite ”äldre” (bil)klipp med honom:

visbybilcity.se/kampanjer

Jag har nog aldrig själv ägt en Volkswagen modell (än) men minns magiska turer i och på en sådan i min barndom.

Här ett foto från bilutflykt till Fårö (!) på 60-talet och jag minns att jag gillade att sitta och häcka i det lilla facket bakom baksätet. Samt på bagageutrymmet där framme (!) Spännande turer  i min morbror Runes bil var det.

Dessutom tog jag mitt körkort i en bubbla – i storstaden Visby 1970. Fick snurra runt i Norrgatt-rondellen åtskilliga gånger, den enda rondellen som fanns då!

På den tiden var jag inte så förtjust i kaffe – men visst blev det stopp för ”tankning” på Norrgatt ibland – neonljus gott!

Vilken musik ska jag nu välja att avrunda de här magiska Roger-rullningen med!? Får bli med The Beatles som visserligen tog buss i sin magiska mystiska tur här…

…men om de kommit till en av Visby och ”nya rondeller” norrut i stan, där Roger håller seans med sin framtidskula, så skulle säkert bussen stanna till lockade av det läckra löftet:

…självklart kommer vi bjuda på fika…!

Sen om det blir mer buss eller annat fordon i den vidare färden uti livets rondeller får den äkta framtiden visa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *