Men, shit va tråkigt!

Följande har hänt, eller inte…

Jag har under 2016 tillsammans med Terreno och Sofia jobbat fram ett ganska unikt konstevenemang eller kursprogram om man så vill.

I början på året kunde vi börja bjuda in deltagare till ”Terreno Art & Wine”…
BAAM Så kul!
…Men hittills har jag ingen anmäld!..

Men, Shit va tråkigt!…

Under samma tid som inbjudan har varit ute för betänkande har jag startat upp ett skulpturarbete och det har blivit några vändor ner till ett fantastiskt Toscana. Det är verkligen så där som alla säger att det ska vara! Och som konstnär förstår jag att man iaf behöver har sett och känt in stället för att förstå sin plats, sin historia. Och i mitt fall även sin framtid.

Skulpturen är nästan klar nu men några små detaljer ska ännu dit och i nästa steg ska den gjutas på piedestal och stå till allmän beskådan under många är framåt.

Men hur blir det när man som konstnär, från att ha stått med en 21 tunnland vingård, 30 bäddar, 15 rum och 3 mål mat om dagen till sitt förfogande och så är det ingen som kan komma…

Vad ska man säga…
Man står där framför sin uppdragsgivare, undflyende blickar svepande över det toscanska landskapet, lite pickande med foten i den gröna och fuktiga gräsmattan?
Kanske säger man;
Men, shit va tråkigt!

Ne, så säger man ju inte!
Utan man hittar på nått som ska få uppdragsgivaren att tycka att, det här låter bra, man vill att uppdragsgivaren ska känna,
shit, det här är ju nästan ännu bättre!

Så, kära vänner, fb-vänner och såna jag inte känner!

Hur känns ordet, INVIGNING!
På Terreno, en toscansk vingård i Greve in Chianti.
Mellan den 11/5-14/5.

Under dagarna tillsammans, äter vi gemensamma luncher och middagar och vi går på vinpromenad. Du har möjlighet att vara med i arbetet och vid uppsättningen av skulpturen och såklart den stora invigningen.
Och vill ni, visar jag gärna runt i området, med eller utan målarbok och kritor.
Gör du mig sällskap lägger du 6000 kronor för boende, mat, klassisk vinprovning och invigningsfest, så är allt därutöver och det du känner att du behöver och vill göra till ett självkostnadspris.

Låt oss ta dagen som den kommer, lite Art & Wine skulle man kunna säga och dyker det upp ytterligare förslag, så vill jag inte höra något från gruppen som…

Men, Shit va tråkigt!

Epilog
Det är såklart tillåtet att dela detta och man kan absolut skicka en vän i sitt ställe om man har förhinder. Man kan även maila mig med frågor eller funderingar på;
info@plindbergart.com

Hoppas du blir med! /p

https://www.facebook.com/plindberg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *