Moralpartiet i Almedalen!?

Som du kära trogna Glada Gotlandläsare känner till så är det knappast fem smutsiga fingrar som gäller hos GG redaktören – snarare ett stadigt pekfinger i den viktiga moraldebatten i Dagens Samhälle!

Ja Moralpartiet är på gång in som stadig samarbetspartner för www.gladagotland.se – tror fasen det för oftast har ju Herr Krusell helst hela handen i syltburken…

glada gotland löpsedel 2016

…men skall Moralpartiet nu äntligen lyckas att trumfa in sina fem budord, som du ser här ovan på löpsedeln, i knoppen på mig eller kanske på dig!?

Föga troligt – snarare fortsatt roligt! Hoppas jag i alla fall – den här sidan har ju kommit till en gång för att med glimten i ögat och glatt humör roa.

Dessutom tror jag på Sverige, Europa, vår jord med alla dess urinnevånare i olika länder samt alla nyanlända, vilken härlig mångfaldsdans vi har tillsammans. Får jag lov!?

Jag har stor tillit till alla positiva människor som med fin fakta samt engagemang gör så vi kan lära oss veta mer om varandra på ett korrekt mysigt mänskligt sätt – att se det fina!

Tack Greta & Co för Finsamt ordnat lunchseminarium om detta – värt att lyfta och lufta i vardagen … ofta!

Greta

Låt oss alla digga tillsammans i vardagen – och diggar du inte så kan du väl i alla fall Dogga – eller hur Dogge.

clarence dogge

Efter fotot här fick jag förstås en cykel på köpet – gäller ju att ha sponsorer på sidan så texten blir uppumpat trovärdig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *