Möt min nya munvän!

Lite som ET ser den ut där den tittar ut genom locket med sina nyfikna ögon.

IMG_0442

Möt min nya munvän, en bettskena med näsvingar … ja ögonen ska upp där i snoken på mig för att få in syre nu när själva munnen just skall bita ihop!

IMG_0444

Att jag biter ihop och är tyst ibland är väl en skön paus för alla mina nära, kära och vänner, brukar ju babbla och bubbla på ordentligt om allt möjligt ibland!

IMG_0448

Men denna konstruktion som är skräddarsydd efter mina egna tänder är till för att få bort mitt snarkande – eller åtminstone reducera de mycket högljudda lätena som jag har för mig, mest på nätterna.

Har plågat min omgivning under många år med detta riktigt ljudliga snarkande… har ju inte hört det själv mer än vid en inspelad version – trodde det var spökhuset!

Visst har väl också min egen sömn påverkats och ett titt som tätt vaknade har gjort alla  zzzz zz zz zzzz zz zz ständigt avbrutna. Eller upp och pinka mitt i natten gör ju John Blund ordentligt vaken.

Så här pågår testning för fullt med min munvän… som tyvärr efter första utvärderingen verkar vara rätt verkningslös trots att jag biter ihop det bästa jag kan.

Plast- och metallsmak…

IMG_0461

…men inte den goda smaken att tystna de djupa snarksoundet helt… nja som att dra ner volymen något lite lätt enligt min stakars sovkamrat som ligger närmast fortfarande med öronproppar i.

Så min nya munvän är tyvärr inte den vänliga vännen som ger tyzzzzzzzzzzzzzzzzzztnad – så nu får jag väl sova i enskilt rum.

Bara jag får lov att träffa min riktiga varma vän i samma rum i vaket tillstånd och ljuda där så är jag dock mycket lycklig för det!

Min ET-munvän då!? Får väl flyga tillbaka Home till burken och avundsjukt titta ut vad jag har för mig för mysigt myzzzzztiskt!

IMG_0459

Så zzzzznark och tack för försöket – så jäkla lätt är det (tyvärr) inte att få tyst på Kruzzzzzzzzzzell!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *