Ny film skall locka fler nyfikna och fikasugna till ön ;)

Premiär för ny film som skall locka fler nyfikna och fikasugna till ön 😉

Visst är det  glädjande att Per-Erling Evensen är med som som statist, eller naturlig kaffepetter och tar en kopp java i avkopplande restaurangmiljÖ – klart jag blir både fikasugen och sugen på att veta var han sitter någonstans på ön!? Det är han värd – så mycket fint han gjort för all locka folk hit genom sina många  -liga år på DG.

Ja, alla världsdelar Jorden runt här på ön är ej ännu riktigt upptäckta heller av mig, trots jag bott och farit runt här som bofast ett bra tag nu, men nyfikenheten fortsätter och visst kommer den här filmen att hjälpa till att inspirera och smitta av sig med detta även för oss permanenta öbor.

Men hur kommer nu resorna hit till vår ö mer marknadsföras, är det bara Destination Gotland som kostar på sig fina filmer typ den här och vem och vad görs det mera från båtbolaget!?

Lite svar på detta kommer Glada Gotland säkert få genom Johan Lindvall, Destinationen G:s nya marknadsansvariga som svarar på frågor inom kort här på sidan i ett personligt porträtt och vilka nya grepp samt nyheter kommer framöver för att hålla trafiken intressant igång alla årstider!?

Hallå där Johan Lindvall… kommer på Glada Gotland inom kort!

PS: Du som missade Premiärfilmen som kom i januari 2015 – här är den!

Och här är låten i original som förekommer i båda Jorden Runt filmerna:

Sångerskan Marilyn och multiinstrumentalisten Albin i svenska elektroduon Last Night on Earth (LNOE)

Last Night on Earth

Last Night On Earth – men reklammakarna hoppas förstås att det blir både en first & second time (å mer därtill) för besökarna att upptäcka jorden på Gotland! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *