Oj va kul med bus!

För att ta oss ö-bor till fastlandet, vattenvägen, så är det över Östersjön en liten bit, eller cirka 3 timmar och 15 minuter vi måste befinna oss på det blöta, fast på det torra.

Sedan tillkommer förstås lite väntetid innan du får köra eller gå ombord, samt vägen till och från terminalen… och intet är som väntans tider!

IMG_8415

Foto Glada Gotland på båten Europa som kanske även den gick vidare till nån O- eller N-hamn eller kanske till och med en Västervik!?

Väl ombord på ”min båt”  brukar jag sitta i försalongen för jag längtar såååå efter att får komma fram först av alla! Dessutom kan jag leka kapten och se till att jag har koll på babord, styrbord och mitt eget matbord i stolen!

Tycker faktiskt att det är riktigt skönt att slippa rondeller på sjön… räcker gott med propeller och fil till frukost om det är morgontur!

När jag väl kom fram hade jag också väldig tur och kunde gå på bus med två små så härliga tjejer!!

IMG_8508

Passade då på att testa ett annat hav,  ett väldigt färggrant sådant. Nu när jag hade J E som alibi kunde jag känna mig fri och kasta mig där i – det skönaste havet av dem alla – bollhavet!

IMG_8501

Okej, tyngden av min lekfulla kropp gjorde kanske att några av de runda bollarna tappade formen och såg lite platta ut… men jag anser att leksaker som inte håller för vuxna skall ej heller sättas i händerna på busiga barn, så dä så!

Även andra saker på den busizga platsen testades – men när du blir ifrån åkt av en blivande treåring, trots ledning i starten, så är det dags sätta sig i hårdträning inför nästa gröna granna race i rutschkanan IMG_8494

IMG_8502

Men fort gick det – till och med Glada Gotland fotografen tappade fokus!

Senare utomhus i det fina höstvädret så mötte vi en brunbjörn som var snäll tillät en solig åktur utan att vi fick på pälsen – men bara för vinnaren, när jag skulle testa så var blev det ett jäkla argt

Brummelibrum!

IMG_8544

Fick trösta mig med en skogsselfie – där var jag minst lika rak i ryggen som en fura!

IMG_8549

Tog en närbild också – blev ett ganska trävligt porträtt tycker jag. En gubbe och en stubbe!

IMG_8548

Oj va kul med bus både inom – och utomhus det har varit. Tack tjejer för jag fick vara med er en skön lekstund.

Det piggar upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *