Patrick med band håller Winterkänslan igång!

Patrick Jonsson tycker om att göra oss Gotlandsrevybesökare glada, att vi har det glatt. Ja lika god stämning som på hans instrument ibland… eller oftast!

Foto: Gotlandsrevyn

Dessa föreställningar brukar ju också framföras under den årstid då det brukar vara som mest halt ute med temp sällan på plus – men het och skrattglad blir du där inne i revyvärlden… den påminner ju oftast om den rikta världen också fast än roligare 😉

Sen brukar han dra en semesterstund till varmare plats, ja som han har spelat fan så har han ju fribiljett dit. Hin Håle har det alltid jäkligt hett, så det så.

När det gäller hans musikaliska rocktalanger så vi ve ju att hur mycket han än tinat så är det halt i refrängerna, jag han tolkar ju oftast Van Halen så coolt!

Nu är det dock dags för ett annat vintertema, ja han kör nog alltid utan dubbdäck och slirar och slinker än hit och dit på alla scener han sparkar (!) loss på.

Nu skall det på välsignad plats (Nunnan) göras ett försök att fånga Johnny Winters livekänsla. Jo då, se affischen här:

Fredag  31 mars på Nunnan kör vi vårat första gig!!!😎🎸🎶 välkomna!

Kommer säkert gå utmärkt med denna uppsättning skickliga sköna musiker – dessutom är ju P lite lik Johnny, albino med röda ögon… eller är det Wilma som ser ut så!?

https://sv.wikipedia.org/wiki/Johnny_Winter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *