Pippi på att tjuvkika in hos folk och i en holk!

Såg nyligen i en av Sveriges stora välfyllda trovärdiga tabloider (nätupplagan) att en kvinna någonstans i Sverige har varit utsatt för tjuvkik i sitt eget sovrum i över 18 år, ja så länge har en manlig granne sjukt spionerat både med bild & ljud på hennes förehavande i sänghalmen.

Men hallå, snacka om att ha fått pippi och nästlat in både kamera och mikrofon i mellanväggen mellan lägenheterna. Det hela upptäckte först efter en nyligen gjord renovering eftersom hon trodde det var möss som tagit sig in – men det var snarare en gubbsnok. Nu har den sändningen abrupt avbrutits – som tur är.

Hade denna man inga ”vanliga” program att glo på eller kanske kunnat kontakta nåt fruntimmer med naturlig gentlemanna hyfs och elegans för att framkalla eventuell romans!?

Puh och hu säger jag. Undrar hur hans förklaring lät när han slutligen ertappades – hade kanske inte råd med TV-licens och tyckte att denna granne hade allt å lite till som en aktris eller tv-hallå alternativt sänggående såpoperastjärna har. Godnatt!

IMG_4440

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20270995.ab

Däremot är det full lagligt och hur häftigt som helst att montera både kamera och mikrofon i en holk och sitta och glo hur din grannpippi utvecklas!!

Ja nu blir det ju efter de så att säga efter pippi pippat färdigt och lägger sig och ruvar på sina ägg och du kan nu följa hela processen från skal till första matningen och så sedan de nyföddas första vingslag!

Två modeller – en med kabel som du måste gräva ner i trädgården, samt en trådlös. Allt med monitor i 4färg. Så nu är det bara att hoppas på att det bosätter sig en riktigt färgglad fågel i din holk!

IMG_4422

Snacka om att ha fått pippi på pippi! Men smakar det så kostar det, kanske bättre att spana in David Attenborough eller nåt annat fint naturprogram som ju brukar bjuda på en härligt djurliv från alla delar av vår vackra värld.

Men det är klart att en personligare Pippi än denna i din helt egna holk finns verkligen icke!

OBS: Tröttnar du sen på fågelrackarna – eller när de lämnat boet och flugit sin kos ut i naturlivet kan du kanske montera in kameran och ljudet i din mellanvägg och ha span på grannen – kan ju ta bort mot en 18 år innan det upptäcks. Snacka om valuta för pippipengarna!

Flaxa fort till din närmaste fågelshop och handla nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *