Saker som sätter lyckan i härlig rullning !

Har fått en fantastisk spellista av min kära 80-tals vän… Håkan Hookey L… allt utom puckad !

Han bor i stan och rör sig gärna till skön musik så hela Gurkan darrar – ja så skalet trillar av grönsaken så det är mycket naket där i hans Funky Town !

https://www.youtube.com/watch?v=e1CP3e_9Fyc

Naturligtvis har han hela samlingen på härligt gungande vinyl … den enda naturliga rullningen när det gäller musik. Säger han lyckligt JA !

Dessutom gillar han att piskas – lite lätt ansiktsmålad… jamen hör själv i låten här när hans absoluta favoritgrupp rappar igång – ett energiknippe med smisk-smink av bästa sort !

Så råkar jag fastna med ögonen på ett Facebook inlägg där någon av mina andra ”vänner” fått spelet och släpper iväg propaganda av värsta sorten – hur orkar stackaren.

Gå på det bruna i vår underbara öppna demokratiska kärleksfulla regnbågsbegåvade tid !?

Den enda bruna böna jag gillar är hon med dottern samt dessa 60-tals snälla sorkar… sjung för min vän igen så han kommer på andra färgglada tankar.

Sån här mysig musik gör liksom att allt skitstyggt försvinner !

Men jag ser då L♥ve i allt just nu –  jo till och med i dass-rullen  som hade en hjärtform – den sätter också lyckan i härlig rullning !

Foto: Glada Gotland

I vilken rart rullande rosande form är DU själv min vän… det finns ju så mycket druvlig rull att se fram emot…i alla vädersteck !

Foto: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *