… som en åsna !

Häromdagen så dök ett uttryck upp om att beskriva en person som en ÅSNA… och fastklistrat i min skalle finns fortfarande reklamen från 1960-talet om Karlsons Klister.

Personen som var aktuell i det här fallet hette inte Karlson… men just stackars åsnan som alltid pekats ut vill jag ta parti för och uttrycket är ju faktiskt inte så dumt att vara 😉

Envis som en åsna

En Åsna som användes som transportör och med säkerhet säkert ännu görs är ju när The Rolling Stones ska ut på turné… jag vi får väl se i slutändan vem som är mest envis av ÅsnanMick, Keith, Ron och/eller Charlie när de går envist in i rockframtiden !

Om du nu inte har några trummor att ha reda på utan vill ta dig en ritt i naturligt rytmisk reggaetakt… nu när äntligen det blir lika varmt på den här ön som det kan vara på Jamacia.

Ja blir det föööör hett i den oranga mysdressen svårt att tro nu kanske – men då får du väl skala av dig!  Va´ nu inte så envis, njut av den härligt hårresande raggen på sköna åsnefärden !

Foto: Glada Gotland

Nästa gång nåt annat lämpligt djuriskt uttryck… men så här till påsk är det vara svårt att vara ”From som ett lamm” då blir man ju bara uppäten !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *