Sommarsånger från ön som är ute och cyklar!

Oj så många härlig ambassadörer vi har på vår ö som gjort och gör allt för att fler skall upptäcka oss. Att ta sig hit som turist och till och med bosätta sig här… på Snäck till exempel. När detta filmades så var det dock inte lika högt i tak som det är idag.

Här är Tommy Wahlgren ute och cyklar och sjunger samtidigt – går ju alldeles strålande utan punktering… eller hur!?

Vem är det nu Tommy lyckas leta upp när han nu klivit av hojen cirka 1:40 i detta SVT2 klipp från 1985… jo en rosa rasande rar, då sork, nu nybliven mogen man. Sångrösten var/är lika fin då som nu hörts på festligheterna nyligen, då hemma på sitt Kneippbynkalas. Grattis 30 år senare!!

Att cykla mot eller i sommaren är populärt här på ön – men då uppstår även viss törst på den stundtals så dammiga vägarna. Ja då är det fint med att få lite tips om vad du skall tanka på. Här med internationell textremsa för här finns malt för alla att smaka på!

Om du nu har balansen för att själv vara ute och cykla med vänner på en tandem så varför inte först följa det utmärkta receptet på denna Dricku.

Den hämtar du lätt här från den alldeles fantastiskt fyllda Gotlandsportalen guteinfo.com – tack Bernt Enderborg för att den finns, DU är verkligen en härlig Gotlandsambassadör!

http://www.guteinfo.com/?id=113

One thought on “Sommarsånger från ön som är ute och cyklar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *