Succén Tillsammans På Norr caféträffas (snart) igen! Välkommen!

Mångfald fungerar, ja här på norra ön och över hela generösa Gotland samt på så många platser Sverige. Då delas glädjen att få lära känna folk från olika delar av vår värld välkomna i den äkta svenska sanna gemenskapen.

Tillsammans På Norr var något av en succé på förra mötet, fullt med glada förhoppningsfulla människor som samlades kring kaffebordet med diverse kringaktiviteter för både små och stora. Kärleksmums… bland annat 😉

Kom ihåg att du som gäst  gärna får ta med dig ditt eget bakade bröd som du kanske vill att fler skall få smaka en godbit av!

Nu är det snart, 12 mars, dags igen, alla välkomna! 

Volontärnätverket ”Tillsammans På Norr” bildades den 12 november 2015. Nätverket bildades för att välkomna asylsökande och de med uppehållstillstånd till norra Gotland.

Nätverket har sedan starten arrangerat många olika aktiviteter. När de båda asylboenden stängde så ordnades det så att de som inte ville flytta härifrån fick komma ut i eget boende.

Vi vill tacka alla generösa människor som har skickat in ekonomiska bidrag till vår verksamhet.

Men mer pengar behövs. Om någon mer vill bidra tar vi tacksamt emot bidrag på Handelsbankens bankgirokonto 313-5142 (Stanna tillsammans) eller på swish 0727-142703.

Kerstin Blomberg

Tillsammans På Norr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *