Tiden väntar inte på någon

Jag brukar skriva om konsten att njuta av NUET – så viktigt så jag i bästa fall glömmer bort det, ja att jag njuter så mycket så jag är mitt uppe i det, nuet alltså.

Det gäller att uppskatta dina medmänniskor – hur härligt olika vi alla är med olika nycker och intressen vi har oss för – som bjuder fint på det i verkligheten och till än fler genom den utmärkta plattformen Facebook.

Tack till Blondi som är en så generös härligt platt-typ (!) och sprider sina vinylval tidigt varje morgon så vi alla kan gå in i vardagen och bli påminda om grupper och låtar som gladde då… och NU för Old Records Never Die.

Dagens val med bland annat Seeds gör ju Herr Lönnhammar till sexrådgivare av allra kärleksfullaste sort…

Foto: Thomas Blondi Lönnhammar 

Musik är nyckeln till mycket glädje och vi utsätts för det rätt ofta, både frivilligt och på diverse oväntade platser. Pushin To Hard On Me… nja jag kan alltid stänga av.

Men mina ögon vill gärna se frön växa samt lyssnar du noga så kan du höra gräset gro! Mysiga Move!

Oj – nu såg jag även en sten rulla med lite lätt mossa på sig. Jag behöver inte föreställa mig för att känna mig mossfri eller purung på nytt – det är jag alltid inombords…i nuet!

Lika generös som Blondi varit/är med sina skivval har äntligen nu vårsolen visat sig från sin bästa sida och vi tar vara på den i nuet från första soluppgång och sprid den vidare… varje kärleksfull dag!

♥-ligt tack till Blondi för blandad vinyliskinspiration i nuet!

https://www.facebook.com/thomas.lonnhammar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *