Tilltrasslat nät !

Under en veckas tid har jag bokstavligt varit intrasslad i nätet – klockrent illustrerad av herrn här, läskigt lik mitt dilemma 😉

Jo jag är också en oktoberman och vi har normalt tålamod som bara den – men att vara fångad i nätet men inte komma ut på det är föga roligt eftersom så mycket tid måste ödslat på teknik som jag inte förstår !

Ska du köpa en tjänst eller vara så se till att kolla först vem som har kunnig support samt snabb personlig service när eller om det skulle strula för dig.

Puh – nu har jag i alla fall fått ordning på det hela men kanske är det trots allt ett gott omen att det blev lite avbrott. Hade faktiskt bestämt mig innan att dra ned på antalet timmar som jag kanske spenderat här framför charmiga (!?) skärmen till förmån för mer sånt här 

Foto: Glada Gotland

En härlig vinterpromenad – kallt – frisk luft – och utsikt åt Fårö… och jag känner mig långt ifrån blåst på nätkontakt !

Tyst… bara lite knarr från skorna som till och ler för varje befriat steg där i sköna snön !

Foto: Glada Gotland

Skogsvägen lockar mig längre in, fler steg tas, med annat blinkande vackert bländande välkomnande ljus… än det från de konstiga nätverkskablarna som mest spelat sprakande spratt.

Foto: Glada Gotland

Nere vid sjön finns lyktans hållare redo för båtens utfärd  – kanske för sent nätfiske !

Foto: Glada Gotland

Inget trassel – bara att njuta av det fina fria !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *