Tralala lilla molntuss…

Vilket skönt moln som sträckte ut sig så härligt utanför mitt Glada Gotlandfönster i morse…

…sa liksom la la la och tillade smickrande snällt:

 …sträck på dig själv och kom hit så skall du få en puss ♥

Hade just suttit vid min gröttallrik och undrat över om det stämmer att jag blir söt av gröt!? Men oj där kom ju svaret direkt då!

Men hur vi nu vill forma vår dag, fylla våra magar, eller sinnen så är det ju upp till dig själv att agera. Jag väljer det positivt välkomnande sättet. Fåniga funderingar gör ingen själ mätt eller glad, eller…

Nu har även jag varit en tuff egoistisk person som många gånger puffat bort andra från M I T T   M O L N, en stygg jävel som trodde jag hade ensamrätt till… allt.

Ja egentligen kommer jag inte ihåg den molnperioden så tydligt, kanske har den aldrig funnits, för jag gillar andra och att ha varandra. Dessutom säger andra snälla att Krusell = Snäll!

Tck!

Lyckliga tillsammans – låt den tiden vara den vi njuter av mest i mångfalden precis liksom Turtels (sköldpaddorna) ha ett hårt skyddande skal för dumheter utanpå men vara oj så bejakande öppen åhhh Happy Togheter tillsammans!

Men se där... nu kom solen fram och leker tafatt med molnstrimmorna!

Dags att kliva ut i verkligheten från fantasin. Nu är det upp till mig och dig om du nu har lust att se till att den blir lika fin ”på riktigt”!

PSSST: Titta riktigt noga på fotot så ser du i alla fall mina lyckliga händer fånga dagen – lockande  fingerfärdig start 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *