Tränar en Popgissare !?

Så var det anmält och klart till årets POPGISS 2018. Trevligt och jag ser fram emot att träffas i laget – ett kärt gäng som möts just i detta sammanhang hur många gånger som helst och även om vi kanske aldrig har haft en möjlighet att vinna så tänker vi heller ej försvinna 😉

Klicka på ANMÄL…  så hittar du lag Clarence Nowater Revival och alla lag som än så länge anmält sig… passa på och var med du/ni också ! Ge oss en match !

Har också genom åren ställt upp i både det ena och andra konstellationen i musikgiss-sammanhang för att det helt enkelt är så förbaskat… kul! 

Slite- Tomtarna ha ha, jo nog har vi väl varit tomtiga, och/eller var det Slitesorken Tommy Tomtlund som så snällt segervisst namngav oss då !?

Foto: Glada Gotland

Det är en artikel på lustsidorna i Gotlands Tidningar från 24 november 1990 fint fotograferat av en annan Tommy med Söderlund i efternamn ! Roger Björkman skrev inför mötet som skulle ske på fastlandsarena.

Slitetomtarna ser sammanbitna ut – men det var en tuff lek fast förstås med många skratt i Stockholm där denna TV4 tävling gick av stapeln för att eventuellt senare komma i tv-rutan!

Foto: Glada Gotland

Rubriken syftar nog på de andra duktiga lagen som ju under årens lopp varit tufft varit med i toppen – även om ingen av Gotlandslagen just här gick vidare i Electro-Sport som tävlingen hette.

Nu är det som i alla andra sporter i livet så brukar det vara i någon enskild gren där du kan stoltsera och vara i toppform, såvida du nu inte är Tio-kampare… men just det behöver du kanske vara i Popgiss, inga grenar men väl många härliga genrer är det att försöka bemästra !

Men kastar du kulan bara nån fjuttig meter gör det liksom inget för helt plötsligt kan dansa in och kunna nån ökänd låt endast iförd sockiplast… den känslan är underbar !

”Tränar” gör jag personligen NU genom att lyssna som vanligt på många olika låtar samt grupper – och visst sitter lite ”nyheter” … eller !?

Jag brukar som alltid glida tillbaka till de takter där kroppen & knoppen gungar förnöjt gott – inget världsrekord i sikte nu heller alltså samt föga svettig, bara lustfylld av att få vara med i Popsporten med alla galet namngivna 4-personers lag  – det är och förblir stor musiklycka ! 

Foto: Glada Gotland

Men visst ser jag väl ut att vara i toppform... för vad som helst !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *