Trumpnissarna är här!

Precis som Ronja Rövardotter har jag suttit fast med foten ett tag… alltså bildligt talat. I försök att komma loss så hamnade jag på Visby Lasarett med värk i armen (!) och väldans högt blodtryck.

https://www.youtube.com/watch?v=GEKmjOU9C-M

Nu kanske du tror att värken berodde på (T)rumpnissarna… men dom liksom många andra i valet och kvalet i storskogen undrar

Vaffö gör dom på detta viset

eller

Nu blev det kväller

Taket till den lilla världen tycks gå sönder men den lilla gossen klarade sig gott med liiiite snö på knoppen och den stora gossen blir president. Undrar vad som är saga och fiction!?

rumpnissar

Hur som helst så hör jag Donald faktiskt sjunga sången i segertalet som jag ju gillar so very much… eller är det falska toner!?

Nu är ju valet over och jag tänker då inte springa och vara förbannad på allt och andra i alla år framöver – jag kommer göra mitt och vara en fri medborgare som vill att vi fortsätter att jobba tillsammans för att alla ska må gott på ett och annat sätt. Glada Gotland är min medicin.

För kroppen har jag nu fått lite andra medikamenter och riktigt fin förklaring av Doktor Krall hur mina piller gör gott där inne i kroppen.

clarence-hjarta

Mitt hjärta funkar genast bättre och jag vill tacka hela Strokeavdelningen där jag var på väldigt tillfälligt besök – ni är fantastiska och kanske för att ni gör som Canned Heatarbetar tillsammans.

Glad patient – nu på rätta trycket och med fötterna samt resten av den läckra kroppen fint funkade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *