Upprymt & Gräsligt !

Ute på min cykeltur hade jag tur… fick se en hel armada flygande tefat landa väldigt nära en vacker gotländsk gård med några lamm!

Lammen såg förövrigt föga imponerade ut:

 UFOs har inge ull 

…sa de betande och Bääätande på behörigt avstånd –  så jag fick själv prata med rymdbesökarna så gott jag kunde på Ufoska.

Foto: Glada Gotland

Men jag fumlade såklart med mobilen, där min kamera fortfarande finns, och missade ansiktsintrycket på dem när de såg min utläggning om min hypermoderna el-cykel.

Foto: Glada Gotland

De blev alldeles upprymda av sig och for iväg fort som bara den… säkert hem till sin tefatsplanet för att fixa liknande farkost som låter mig och dem sväva fritt i landskapet på en huppe-gupp-täcktsfärd !

Det gick åt skogen med dokumenterade av dessa trevliga besökare –  bokstavligt åt skogen men där uttrycket ”inte en kotte” glatt kunde bytas ut mot många kottar – se topparna på tallarna – här är äkta Kottland !

Foto: Glada Gotland

Nja… svårt att se kanske… men såååå skönt att uppleva på plats och liksom orört samt ostört fast nära nära där många många vill sig fram stånga eller lägga sig skööönt i sanden vid stranden.

Det bryr sig inte den mossiga stenen om som ligger lugnt kvar här utan bekymmer och besvär.

Foto: Glada Gotland

Väl på väg hem igen har bocken rymt från tackorna… eller är lika upprymd som jag… för han har hittat gräset som ÄR grönare andra sidan, så sommarskönt bräääker han sitt frodiga gillande ända ut i hornen och pillemariskt  dubbelbottnat säger:

Här kan jag verkligen inte bita i gräset !! 

Foto: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *