Välkommen att njuta på två hjul på Världens Cykelvänligaste Ö!

Idag startar det stora Gotland 360 Cykelloppet där ett antal sträckor på ön kommer att avverkas under helgen som kommer. Platserna tog slut för länge sedan – men som publik går det ju att heja…eller heter det hoja på då!?

Du kan trampa dig fram till hemsidan och kolla var det kommer vinglas fram just idag: http://www.gotland360.se/

För att nu alla deltagare skall komma in i trampharmoni och sitta skönt på sadeln så har här Glada Gotlands vinylavdelning  (eller var det gummiavdelningen!?) valt ut sina allra bästa vänliga vingliga cykellåtar. Nu rullar vi igång!

”Bicycle Race” med Queen kom ut som singel första gången 13 oktober 1978. På B-sidan hittar vi ”Fat Bottomed Girls” och med en sådan rumpa man får cykledäcken lite extra pumpa!

Från Kraftwerks album Tour De France så sätter vi på låten Vitamin och minner om att det gäller att ha rätt kost i sig för det kostar på att trampa så många mil även om ju kanske inte backarna är lika tuffa som i franska alperna!

Plattan utgiven första gången 1983.

 

PAUS MELODI & DRYCKES KONTROLL ja om nu alla snabba cyklister ska för huvud taget få nån kultur i sig, så bör de kanske slå av på takten och stämma in i …takten från trakten!

…var du än trampar fram så har du din lampa fram…

Nä dags att sätta fart å bli seriös igen… eller hur Dag-Otto!

Sist men inte minst så sätter jag på kära gamla CCR med låten ”Ramble Tamble”  från plattan Cosmos Facotry (utgiven 25 juli 1970)

cosmos factory CCR

Om du nu som cyklist inte kommer taktfast i mål till den så har du väl kanske råkat ut för en punktering! Laga snabbt…

Välkommen att njuta på två hjul på  Världens Cykelvänligaste Ö ♥

PS: Här hittar du kartorna inför helgens alla tävlingar:

http://www.gotland360.se/kartor-2015/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *