En cykeltur som visade sig ha allt…

utfördes med lugna tramptag i hettan häromdagen. Keps och solglasögon på. Ryggsäck med badbrallor och handduk samt en liten flaska dricksvatten – Fridhem var mitt fridfulla mål.

Blev så golfglad vid Nygårds för deras skylt visar verkligen att här finns allt som du behöver med eller utan putt!Fridhem 005

Tur dock att inte lammen kan läsa –  utan lugnt betar vidare.  Jag misstänker annars starkt att köttavdelningen kommer från nån av deras nääääärstående bäääääkanta!

Fridhem 026

Efter en liten krök så är skyltningen åter igen så lockande – nu kan jag få en säng att vila i efter min så lååååånga cykelfärd från Visby. Men jag väljer en kunglig kopp kaffe med en kurande prinsessbakelse!

Fridhem 007

 Så parkerar jag hojen och går sakta neråt och upptäcker till min musikaliska lycka att jag hittat den tongivande och vackert halsande hälsande Svansjön!

Fridhem 018

Nere på stranden så är det mest sten..och mina vita ben. Solar försiktigt och hittar faktiskt även ett ark fint skrivbar (w)ebbsand!

Fridhem 015

Värmen är tuff, tappar kepsen och kliar mig i flinten, vet först inte vad jag skall skriva men får inspiration av höga klinten…

Fridhem 014

Känner mig yr, tar en slurk vatten. Blir hungrig som sakran och aptiten är frisk – kommer smaka smått kulinariskt med en nyfångad fisk. 

Fridhem 011

Börjar så sakta ta mig hemåt igen – stön och pust! Tar en liten lummig vila med så vacker utsikt i hus fullt av lust!

Fridhem 021

Hemma i Visby kommer en och går en annan båt – så skönt att i sjön få plaska och bli svalkande våt!

cykelutflykt i Visby 016

Så härligt att vara ute och upptäcka saker när jag cyklar – så fantastiskt att hitta alla förut så finurligt gömda av livets nycklar!

Almedalen fredag 2014 030

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *