Påskön? Nej – Gotland jorden runt!

Blåkulla? Nej – Blåeldskulle på Holmhällar!

Midsommar Holhhällar 2013 088

Blåelden får bli mitt lilla egna extrabidrag till redan så fina bilder på och från vår ö!

Jag gillar verkligen den kampanj som Destination Gotland tagit fram tillsammans med Hill Marketing ”Gotland – Jorden runt på en ö” . Det är en riktigt höjdare som kittlar sinnen och även får upp ögonen på oss som bor här permanent och ibland är lite hemmablinda att vi verkligen kan jämföra oss med diverse paradisplatser runt om på vår vackra planet – fast vi har det ju här hemma!

Gotland jorden runt på en ö

Efter avslutad Fototävling där vanliga ”amatörer” nu fångat detta så fint genom sina egna linser så går nu dessa bilder vidare och skall bland annat presenteras i Stockholms tunnelbana för att få fler att ta rulltrappan direkt hit till oss och komma på besök – gärna året runt!

Det är en skön  och ibland eldig kamerakonst som nu skjuts vidare tack vare bland annat glada Ellen Martinssen som jag träffar (!) vid sitt bidrag som hon fångat under Medeltidsveckan.

konst 007

Jag frågar nyfiket hur många gånger Ellen fick försöka innan hon fick eldpilarna så här fint i flykten!?

– ”Ett klick – första försöket!”…

säger Ellen och påstår att hon hade ”tur” !! …

Jo, tur har vi väl alla som är lyckliga att bo få på här på Gotland och kan med eller utan kamera kunna få njuta av våra jordiskt vackra platser runt om på vår ö när helst vi vill!

En stolt och glad Per-Erling Evenssen känner sig konstnärligt kreativ.  Han med sitt turistteam har sett till att vår konstskatt blir synlig för fler, även utanför ramarna. Glada Gotland fotografen har suddigt försökt fånga glädjen  – säkert och sant är att karln under baskern baske mig gör den solklar!

konst 008

 http://www.gotlandjordenrunt.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *