Mer PASSSI♥♥♥N – nu sååå lätthittat uppe i Glada Gotlandmenyn!

En av mina passioner, ja egentligen helt (h)ärligt en mycket

STOOOR PASSIOOON

är möjligheten att kunna skriva/uttrycka mig  f r i t t  här på Glada Gotland, fasen vad jag gillar det. Underbart!

Ja egentligen började det här med ”tidningar” eller att uttrycka sig så här tidigt i mitt liv, innan tonåren!

Första helt handskrivna pappersupplagan kom redan 1964, jag var 11 år och den kreativa lusten med penna och papper prasslade och lockade oerhört i min fingrar.

Många spännande knaskreativa år blev det med små upplagor, karbonpapper, senare i ökat omfång med spritstenciltryck… full av bokstavs glädje! Hick!

Redaktör/reporter/rolighetsminister för skoltidningen Skolk, ja du hör ju själv. Rektorn protesterade. Då ökade vi upplagan!

Dessutom säljande färgstark löpsedel för favorit tidningen SANSLÖS… ser väl inte alls smaklös ut!

Sedan blev det lite kåserier när jag pryade på den stora draken NT/ÖD under min tid i Peking (Norrköping)samt filmrecensioner i gammal bekant lokaltidning här på ön.

Glömmer aldrig när jag skrev att en film var ”föga skoj eller sevärd” eftersom den mest innehöll en B-porrskådis småstönade där hon flåsflämtade fram  den seriösa (!?) dialogen. Filmen var svensk och riktigt sevärd i något tecken… lovade den bredbröstade filmaffischen

Jag var väl kanske inte mogen nog att förstå att hon faktiskt utstrålade P-passion även i pratet!

Biografvaktmästaren, som annars jobbade på tidningen och jag hade fått uppdraget av, blev skitförbannad så jag fick aldrig mer komma in där! Han hade väl tänt passionerat (!) på huvudrollsinnehavaren Tant Mård!

Det fria ordet gällde inte för filmerna på hans bio i alla fall! Censur. 

Jobbade senare i livetGT där jag i mina bästa stunder var riktigt roligt som annonssäljare ute på fältet hos nöjda kunder –  så nära det trevliga undersökande journalistyrket kom jag! Annonser är också nyheter!

Men tillbaka hit till dagsläget här på Glada Gotland och färsk nyvunnen passion – men nu är det ju absolut inte bara mina egna funderingar och petandet i navel-luddet eller annat personligt pladder som jag vill frigöra.

Det är andra O- & Ö-kända som får komma till tals och dela med sig av sina passioner. För sådana finns det gott om!

Passion finns det i någon form hos var och en av oss. Ibland går vi in på vår kammare och njuter av dem själva. Andra ställer sig på scen och agerar och/eller sjunger ut eller in på skiva!

Andra skriver en bok. Så förstås mat & dryck… druvor till exempel!

En del gör det liksom i vardagen, i sitt jobb/kall, utan att de ens är medvetna om det – serviceandan som liksom hoppar över eller in i vår egen värld, du blir attraherad och passionerad själv och får det så att säga ”på köpet”. Fler sådan medarbetare/medmänniskor tack, det mår alla bara fint av. Kostar inget extra!

Så nu framöver kommer du få än mer passion med versaler P A S S I O N, repeterar ordet gärna, viskande i ditt öra eller fullt ut i fantastisk frigående formidabla fria möten för att smitta positivt av sig så många kan njuta – njut av intryck och se till själv att passionerna tillbaka!

Naturligtvis blir det en hel del kärlekspassioner också… själen, hjärtat & kroppen åhhh säger busigt så – PRÖVA PÅ!

Konstnär: Dieter Koch

Se nu till att låsa upp din egen passion… våga villigt att dela med dig och låt fler få njuuta och inspireras.

Snart kommer du möta några av dem naturligt här på sidan med PASSSI♥♥♥N nu även lätthittat uppe i menyn! Hör gärna av dig med din personliga passion/er, det går ju att ha fler samtidigt, så det så!

PSSST: Samtliga foton passionerat plåtade av: Glada Gotland 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *