ÄH… lska!!

Förra lördagen på den första dagen av denna härliga månad som kallas augusti befann jag mig i huvudstaden som består av några stockar samt nån holm… ja säkert Skeppsholmen och där var jag i god tid för att möta min vän Van… men han väntandes först dyka upp på söndagen i sin sommarhatt!(?)

Van i sommarhatt

Så vad göra… ja OJ, nästan likt Visby/Gotland med sitt fantastiska utbud var det såååååå mycket att välja på och en av dessa var Pridefestivalen!

pride-logo

Efter lite skön promenad på det alltid så härliga Söder så beslutade jag om min Mysiga M för att ”kolla in” det hela med fin placering vid Slussen som glänser i den allra vackraste graffitin i en sista suck och andetag innan ny design och modern arkitektur tar vid.

IMG_7243

Vi behövde inte stå länge förrän jag/vi började fundera på vad varför vi just bara stod och glodde som om liksom det skulle vara nåt annorlunda, avvikande, eller kinky.

I och för sig så fick vi alltihopa – men benen, själen och hjärtat sa… hoppa över avspärrningen och GÅ MED i tåget för KÄRLEKENS SKULL.

All you need is l♥ve

IMG_7245

Så många fina älskvärda vänner kom och gick och det var många, väldigt många!  Ja alla deltagare på båda sidor – alla sidor – som hade hitta hem, eller ur nån slags längtan… att till och med även sola skinkorna!

 Härligt att få fin färg både fram & bak!

IMG_7268

Tog en allvarlig funderare på vad det hela handlade om – inte fasen har jag väl nån patent på att mina personliga hetrosexuella känslor är mänsklighetens sätt att ha ensamrätt!

Blåser i ballongen – får mysiga känslor i hjärtat & kalsongen! Vill vara med och dokumentera. Vill vara med och deklamera!

IMG_7267

Stolthet och fördom är vi alla uppväxta med – att nåt kanske skulle vara bättre samt finare och mer korrekt än… annat. ÄH…

ÄH…lska!

Det jag tänder på, visuellt, varmt och Krusellskt är ärliga glada människor – och friheten att vara kåt… på livet!

IMG_7252

 Fortsätter stolt att vara precis som jag är … gillar när DU gör det samma!

♥…♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Låter Van vackert få vänta… på mig …trampar i väg med The Trammps… så högt hett å sköööönt det bara går!

(Burn baby burn)
(Burn baby burn)
(Burn baby burn)
(Burn baby burn)

To my surprise, one hundred stories high
People getting loose y’all, getting down on the roof
Folks are screaming, out of control
It was so entertaining when the boogie started to explode
I heard somebody say

(Burn baby burn) disco inferno
(Burn baby burn) burn that mother downTrammps disco inferno cover

Släppt på vinyl första gången den 29 december 1976 på Atlantic Records.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *