… champagne eyes …

Kärlek kan upptäckas i mycket… därför har jag så svårt att förstå och stava till ord som HOT & HAT … men de förekommer tyvärr för allt för ofta i bland annat sociala media. Försöker påverka mig negativt… jag står positivt emot !

Usch & Fy för dom H-orden… och egoistiska tanken att JAG och mina tankar om ett öppet demokratiskt samhälle skulle vara såååå mycket bättre om jag stänger ute… kärleken. 

Kommer DU från när eller fjärran eller mittemellan och försöker finna en plats i livets pussel, att bitarna skall passa in efter kanske en resa som varit allt annat än bekväm.

Vad är JAG då för person att mota din jakt på livslust… du behöver inte ens prata mitt språk men gärna lära liksom jag ditt och se att hjärtat är fullt med mänskliga möjligheter.

Glada Gotland kommer under kommande året fortsätta att hylla… kärleken mellan alla glada människor i regnbågens alla färger, vad du/ni än kommer ifrån. Du behöver inte vara lika, tycka lika men inte vara likgiltig. Hylla olikheten !

Kärleksfulla vägen är öppen för alla som vill färdas på den – utan omvägar genom religion, politik, vägmärken och andra ”konstiga” riktmärken… den finns där rakt på fast gärna så varmt omslingrande.

Ta den – våga färdas… tillsammans. Var dock aldrig rädd för att stanna till och åhhh njuta vid P som i Paus & Puss. Pust ! = Lust !

Att sprida ord & bilder där du inte ens kollat källan samt syftena bakom är så egotrippat. Vem skall jag skylla på NU då ??

Det är DU/JAG som gör skillnad – dela med dig av kärleken som finns där i ditt hjärta… hoppas jag !

Gott Nytt 2018 för ALLA !

Min låt till dig/er med öppna (Champagne)ögon 😉  Hela tiden ! ♥

And I will never, ever, ever, ever
Grow so old again.
Oh sweet thing, sweet thing
Sugar-baby with your champagne eyes
And your saint-like smile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *