Almedalen demokratins härliga LP !

Så är det då DAX igen i Almedalen och Glada Gotland har försökt att fånga hela härliga veckan i förskott och satt fin plast på bästa plats.

De retro vinylskivornas fantasifulla fodral ger verkligen fantastisk fartig full rulle och försöker spegla verkligheten i A-dalen under veckan… åtminstone med fina njutbara 33 1/3 varv i minuten!

Lugnt & fint 🙂

Almedalen söndag -14 003

Idag är det nya kända och mindre kända festligt folk som är aktuella och vill bli kända i strålkastarljuset eller bara bortskämda med fullt flödande ord, musik och show av bästa klass – stor chans att lyckas i vansinnigt  vackra Visby – men visst är det viktigt med snits och stil 😉

Almedalen söndag -14 004

Men hur du än klär dig – eller vilken färg du än är i – eller vem du nu är kär i ♥ – en fullständig orgasm jaaaa explosion av det fria ordet ÄR det… så skönt ser det ut – så det är bara att njuuut – fullt uuuuut!

Almedalen söndag -14 005

Många tar förstås chansen att få andra hoppa in i dansen… men det går även fint att bara fritt svassa runt käka snittar samla knappar och sola sig i glansen!

Almedalen söndag -14 006

För inte förekommer det nåt fuffens här i ärliga härliga Almedalen, ingen vill väl spela kort med löjliga familjen, få grus i dojjan eller spela ett allt för högt spel !?

Det gäller bara att se till så vi orkar bry oss om varandra –  vad vi än tycker – i alla väder – det är väl ändå viktigast!?!

Almedalen söndag -14 007

Men de med mysigast mun-muskler och snyggast fodral vinner – de med beigea byxor med skitsnack å utan hjärtat ♥  på rätta stället… försvinner… eller hur Arnold!?

Skivomslag 011

Många härliga Duster… alltid vacker vinnare = den nakna sanningen med Rock-Buster!

Samtliga foton: Glada Gotland


Tidigare publicerad på GG nu något uppdaterad version.

Grymt gott Grattis till minst 50-års demokrati 

http://www.almedalsveckan.info/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *