Det är skönt att vara en Old Man med Neil Young!

Lagom till skördetider då allt skall in i ladan för höst/vinter/vår-förvaring så skall det firas på höloftet – eller i de ”finare” festsalongerna i det vackra tornet av Visby Ringmur ovanför Wisby Hof på Adelsgatan 2.

Där är numera den ljuva ljudklubben ”Wall of Sound” värdar så efter lite sommarpaus är det dags att få fart på oss hösäckar.

Vem är det då som för äran att inleda det rart rockigt kulturella – jo nåt ungt så klart så till och med en ”gammal” man som jag får sorkspritt i benen.

Neil nailade nog fast mig ordentligt just på lugn/rockiga plattan Harvest (1972)

Harvest neil y

Där undrade han bland annat om jag var redo för landet – och jo sedermera flyttade jag till Dalhem och bodde på en grisfarm, men det är en annan grymt historia. Nöff! 

Nu håller vi alltså oss i staden med det unga Wall Of  Sound bandet och okej jag är kanske numera en Old Man!

Men jag är lika ung i sinnet som aldrig förr och knappast lär jag bli mossigare med denna sköna tidlösa uppsättning av människor som bjuder på så härlig inramning och musik.

Så här skördelockande säger värdparet, Helena & Erik själva:

wall of sound erik

Helgen 3-4 september är det skördefestival på ön. Det firar vi med ett HARVEST PARTY på Wall of Sound! Till lördagskvällen 3 september har The Wall of Sound Band hittat en uppställning med maxad flanellfaktor, och skördekänslan kommer kännas från barens utbud ända ut i vårt mäktiga tornrum.

Som av en händelse är det 45 år sedan Neil Young spelade in Harvest, sin legendariska platta… vi utgår från den på scen och tar känslan vidare.

wall of sound logo

https://www.facebook.com/wallofsoundvisby/?fref=nf

harvest party

https://www.facebook.com/events/319014715156343/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *