Det är väl ingen konst att ta del av konst …

Det är väl ingen konst att ta del av konst här på vår fantastiskt fina kulturella ö. Den finns ju liksom här året om i form av naturens egen prägel eller i någon av alla de kyrkor vi är berikade med på väggar och i tak.

Samt förstås i ”vanliga” hus med vackra dekorationer högt och lågt, ja till och med på nån underground tapet från RUSTA!

rusta tapet

Många inspireras och fascineras och vill använda ö-ljuset,  kalkstensskimmer, sjöglitter och våra ruiner samt ringmur plus fauna och få utlopp och ge en fritt tolkad kärleksförklaring ♥ på nån duk eller annat material med hjälp av pennor, penslar, fingrar och låter fantasin galoppera iväg!

Hoppla!

IMG_7771

Andra porträtterar av människor som får ett nytt spännande vått liv – svettigt underbart att bli blöt av  – här råder verkligen ingen paltkoma! 

Palten på Munken

Foto: Hanna Östervall

Själv hamnade jag med självaste King-Kong på Nunnan där det firades födelsedag med vacker stillsam och senare roligt rörig och rörlig vild musik!

IMG_7754

Dessutom målades det på stor duk med både med eld och spray.

IMG_7751

Oj vilken eldig art-grej! Glad att jag kom hem med hela min naturliga päls fortfarande bevarad, lite svedd men på ett positivt sätt!

IMG_7765

Mauro Sposito, Spray Painter Artist

Maur Sposito

Så om du nu själv vill ta en liten del av den pågående Gotland Art Week så är det bara att haka på, säkerligen snubblar du över nåt ”konstigt” i nåt hörn av vår ö – jag säger bara en sak, passa på och

Njuuuuuuuuuuuuuuut!!

Kommer helt plötsligt att tänka på Povel Ramel när jag kommer hem och tar av mig skorna – han kunde göra tavlor med musik… så passande i takt så får han art(igt) ta ton till denna härliga roliga teckningslärande visa!

Kolla och klicka dig in till veckan å njut du med –  Gotland Art Week pågår ju till och med söndag den 23 augusti och resten av konsten – året runt!!

gotlandartweek_825x500px

http://www.gotlandartweek.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *