En riktigt härlig dag… minst 50 år till!!

Äntligen har jag åter blivit ägare till den exklusiva nyutgåvan av Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band som ju fyller 50 år nu i juni. Med här är en extra vinylskiva med lite… extra 😉

Lika glad idag som jag var då för 50 år sedan, när jag tillfälligt bodde i Norrköping och köpte originalet, som när den kom ut och gjorde att inga LP-skivor med sina tidigare rätt tråkiga omslag , blev sig likt. Fritt fram för mer utvik, kreativitet, fantasi, texter bifogade med mera!

Så förstås musiken som här så härligt inspirerande och omvälvande musikanrättning med mersmak. Pepper pepprade … gott!

Originalet har jag såklart kvar och den lilla påklistrade etiketten är också från 1967 – kul(t) redan då 😉

Foto: Glada Gotland

Det visade sig att det är mer än A Day In The Life utan något som följt och förnöjt mig med sina melodislingor länge länge, Lucy och Lovely Rita retas med mig än – som tur är! And Henry The Horse Dances A Waltz… som vanligt!

Skrattar gott när jag från den trevliga personalen på Coop Records & Books får kommentaren, när jag tafatt försöker förklara min lycka över inköpet med lite målande beskrivning, inför ”hänförd” glad tjej som coolt svarar:

Du är ju lika nördig som Martin!!

Vilken komplimang och nämnde M. Kristensson  som var ledig för resten av dagen, men det han gör där på Coop Forum med mat & musik är ta mig tusan den bästa mysigaste mystik, fast på riktigt! Extra snurr med Pepper-mustaschen!

Nu skall det spelas på spelaren med den nya … snart, har inte hjärta riktigt än att ta bort plasten som omringar nypressningen – fuskar lite genom Spotify. Men att ha vinylen på riktigt igen gör att det här är en riktigt härlig dag… minst 50 år till 😉 

Foto: Glada M K

Mer fakta om inköpsstället med ett bra mycket bredare sortiment än ”bara” Beatles! ⇓

”Turn on, tune in, drop out”

https://www.facebook.com/coopforumrecords/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *