Ett eget kok på kottar!

Jo lite rött vin piggar upp så här i sommaren vid grillmat med mera och så har jag ju spårat in barfota en såååå tååågod sort tack vare dito goa grannar blott några steg bort för fina förslag och gött råd!

Foto: Glada Gotland

Cabernet Sauvignon är en druva som alltid tilltalat mina smaklökar från olika länder och denna Made In USA var/är verkligen en fullträff, känner sanden skönt kittla mellan tårna och tungan känns som en surfingbräda som så lätt klarar alla skumma vågor! Gött & Vått!

Så i monopolbutiken som tillhandahåller dessa boxar i vårt fria land så tänker jag att är det barfota så är det – litet snedsteg åt annat håll och en för mig mer obekant druva kan säkert vara värt att tå-testa!!

Gäller ju att inte gå i samma fotspår heeeela livet! Eller!?

Foto: Glada Gotland

Shiraz är druvan i Foot of Africa och allt känns som om jag ramlat av den nyss sy sköna surfingbrädan och får smaka nåt riktigt beskt på tungan – har jag varit elak!?

Detta är en ren botoxbox utan fyllning (!) med såå liten passion trots att maten som serverades i samband med vinet var riktigt lyriskt gott. Fasen va dumt jag bär mig åt med mina fotval – skulle hålla mig till den säkra sidan, här blev det fotfel.

Jag börjar undra om det är äkta vin i kartongen – smakar lite fotsvett… men i avsaknad av innehållsförteckning så får jag väl lita på producenten, statens provningsanstalt…  eller ännu hellre mina egna fria smaklökar.

Sorry Cabernet Sauvingon … jag skall aldrig synda mer under solen igen, inte ens med strumpor!

Nu får jag vänta på butiken öppnar på måndag så jag kan köpa rätt sort, ”I´m standing in the line!”

Nästa gång ska jag testa nått fotriktigt vitt – om det smakar bläääääähh!? 

Foto: Glada Gotland

Då gör jag ett eget kok på kottar! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *