För vinylälskare ♥♥♥ men Ssssh säg inget!

Glada Gotland älskar vinyl. Det är formatet. Det är ljudet. Det är de konstnärligt utsmyckade fodralen. Det är känslan. Det är känslan att kunna se det snurra och höra samtidgt 😉 …samt säkert något mer plastigt prat!

Så blir jag glad av människor som delar den passionen och dessutom vill dela med sig av sina skatter, kanske inte till vilket pris som helst men i alla fall till lägre pris än vinyligt vanligt!

Nu kan du ta chansen att dryga ut ditt eget skivsortiment, fylla på med spår du kanske längtat efter att få komma ut genom dina högtalare –  snart dags för en klassisk SKIVREA, kan det bli mycket bättre!?

12241618_1040369256015932_8449594675145250811_n

Undrar om kan låna bilen med flaket av Tobias om du nu kööper föööör många och det blir tungt att bära – fråga Rockskallen snällt så kanske du får!

tobias w

Vilket sortiment som bjuds ut här återstår att se – men det är väl till att överraska sig själv och ibland snubblar du över en platta som du kanske glömt bort hur svängande skön den var eller innehåller små svettigt varma pärlor tillsammans med annat bråkigt bröl! Men Ssssh säg inget!

Ten Years After  deras fjärde album från augusti 1969 utgiven på Deram Records

A
Bad Scene
Two Time Mama
Stoned Woman
Good Morning Little Schoolgirl
B
If You Should Love Me
I Don’t Know That You Don’t Know My Name
The Stomp
I Woke Up This Morning

Det blir väl i alla fall att stompa sig dit och se om turen är på din sida – eller om det bokstavligt talat är tio år för sent!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *