Gå i solen…

Nu när jag försöker kolla in vad som händer på ön så kommer ordet H Ö S T upp så snabbt, men va fasen, vi har ju många dagar kvar i sommarsolen, så det så.

Men ett säkert höst-tecken är ju alla inbjudan till olika former av pop- rock- & musikgiss som ju gärna görs inomhus i nån höstligt festlig skum lokal.

Har försökt att påverka vissa vänner om nöjet i denna härliga gisslek – men har ofta hört undanflykter om dåligt minne med mera.

Nu börjar jag så smått undra det samma – det jag en gång lärde mig om musik och sång och kunde  ”rätt bra”  har jag liksom försökt nynna på glatt under sommarsolen – men numera låter minnet och musiken mer så här:

Nu är de trevligaste musikgiss-tävlingarna dock riktigt fint upplagda i olika kategorier så vi musikmossiga inte skall somna in för gott.

Min bästa styrka ligger nog (kvar) där i 60 & 70-talet… så inte undra på att frågetecknen blir fler… det är ju några år och toner sedan dess!

Solig lat lycklig 60-tals låt här:

Åhhh solklart mer utrymme för solen denna sköna augustieftermiddag… låt den skönt få stanna kvar med musiken!

Naturligtvis så lyssnar jag på ”modern” musik samt nya artister – men då när det begav sig så fastnade ju allt liksom ett läskpapper – nu går de mer läskigt förbi, även om många av låtarna förstås är läskande njutbara!

Försvinnande…

Men hur optimistisk jag än är så är det väl så att snart är sommaren borta – var är vi då?

Jag lovar att jag stänger aldrig dörren helt – den finns allt i mitt sinne med solklart 60-tals minne 😉

Foto: Glada Gotland  En av mina favorit LP från 1968

https://www.discogs.com/Doors-Waiting-For-The-Sun/master/45365

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *