Glada Gotland matigt mutad med my(s)middag!

Jo, Stefan Löfven har förstås läst Glada Gotland och inslaget om Annie Lööf och vill ju nu inte förknippas med såna konstiga sånger som av självaste av Peter Grön.

https://www.gladagotland.se/vinyl/all-you-need-is-loof-politik-musik-all-week-long/

Så för att muta, eller mata in sitt musikrevir så har statsministern flott bjudit mig på middag för att dels förklara sitt Almedalstal som förrätt, sedan sitt skivval som varmrätt och dessutom lovat sjunga den själv som dessert!

IMG_6420

Min tankar på vilka Löfvenplattor som nu kunde komma att spisas så har Glada Gotlands musikaliska öron samt tryckande trendkänsla ryckt självsäkert i detta vax från arkivet som släpptes 1991:

pierreisacsson

Då går jag ner i min källare
Där lever jag sällare
För där har jag kvar
Min gamla ångmaskin
Jag matar metatabletter i den
Lyssnar och glömmer tiden
Tar ett glas vin
I ångan från maskin

Men så förstår jag snabbt att det är inte neråt (källaren) som denna SteFAN, vill gå utan nu skall det flygas högt och ljudligt i politiken, trotsa alla motvindar med hjälp av nåt mystiskt muskelvidunder, samt med alla medel bita sig fast. 

Tur att jag tog en blodig biff till huvudrätt!! Törs inte bråka med en fladdermus från helvetet! Köttfärslimpan har fått fart och rör på sig!

Meat loaf bat

Känner mig helt plötsligt som en rö(d)spätta… eller ännu hellre en röd böna där bak på Stefans BATomoped (LP modell 1977)

Bara jag nu inte blir åksjuk och lämnar tillbaka hela middagen på prydliga kostymen, då får han i alla fall gå ner i källaren… till tvättstugan och fixa till det i ångan från maskin!

Ja, det blir till att kavla upp ärmarna och verkligen visa de naturligt formade musklerna! 

Stefan löfven we can do it

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *