Idag blir det vinylskvaller, inget blodigare än så.

Hej på er allesammans,

Idag blir det vinylskvaller, inget blodigare än så.

Grattis Tetra! För han var inne i fredags och köpte både The Moving Sidewalks…

moving-sidevalks

….och Golden Dawn!

golden-dawn

Aldrig har väl någon någonsin lyckats pricka in två så heeeeelt nödvändiga plattor på ett och samma kvitto!? Skulle vart om någon nån gång skulle ha köpt Stone Roses (debut) och Mighty Baby’s debut på samma gång… men detta lär aldrig ha hänt. Grattis än en gång mighty Tetra!

Som bekant så bjuder sällan ICA på något utmanande, på något som ”går utanför” vad vi kan förvänta oss av svensk dagligvaruhandel. Därför har branschtidningen, Icanyheter, på senare tid, allt oftare, börjat vända sig till Coop, och då i synnerhet till Coop Forum Visby (!), för att inspirera sina läsare!

Kolla upp! Coop Forum Visbys handskrivna skyltar, LP-avdelning, VD, egna varumärken, etcetera har i många nummer under senare tid varit i fokus! Gotland rules, tack gotlänningar!

Jo! Pascal släpper snart nytt på fantastiska Novoton Records! Pascal är bäst och Daggan och Novoton är bäst! (det viskas om att en viss skivbolagsdirektör och en viss skivbutiksinnehavare i hemlighet har viskat sig samman om en möjlig skivsignering på en viss kooperativ skivbutik nära dig!?).

pascal

Märkligt! För en tid sedan skulle undertecknad för en icke-Black-Metal-invigd förklara hur Black Metal lät och såg ut.

Tog sålunda fram youtube på min telefon och valde (ganska slumpmässigt) att som illustration spela upp/visa ”Carving A Giant” med norska Gorgoroth.

gorgoroth

Björn, som den ”oinvigde” hette, blev efter visningen, ganska illa till mods och sa ”Vilka är de där två som gått med på att låta sig korsfästas och förnedras på scen?”…

…dagen efteråt kom ett mycket förtjusande par in på Coop och efter det att de upptäckt Black Metal-sektionen på Coop records, började vi snacka musik och dylikt.

Jag frågade dem ”Det verkar som om ni känner till Black Metal mer än vanligt, hur kommer detta sig?” Paret svarade ”Känner du till ”Carving A Giant” med Gorgoroth? Det är vi som blir korsfästa där.” Vad är oddsen för sånt?

Berättade för ett några veckor sedan att en amerikan tappat hakan då han besökte Coop Records.

Vi har nu förstått att det var New York-konstnären Noah Lyon. Noah köpte ”Bathory” med Bathory samt ”Mind Odyssey” med The Aggregation.

Vi har också förstått att Noah är son till fotolegendaren, Danny Lyon. Förlåt Noah, men… kolla upp ”American Bikers” allihop, utgiven av Twin Palms Publishers.

Det ryktas om att Stone Roses när som helst kommer med ny fullängdare! Kan bli piss eller pannkaka! Kan bli bra eller anus!

God natt älskade vinylkompisar – imorgon är en annan dag

coop-records

Martin Antikrist-ensson!

https://www.facebook.com/coopforumrecords/?fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *