Julens diskjockey slår till!

Glada

Välkommen till Skivavdelningen…en person väljer ut tre album samt en favoritlåt av en och samma artist/grupp som presenteras på måndagar samt torsdagar under november – december:

Det är med en stor glädje och ära som Glada Gotland släpper loss en person som får välja sin favoritgrupp som kan underhålla oss mellan allt bjällerklang. Det är en kulturprisad trumslagarpojke från Sandviken med många stockar ständigt igång. Känd från sina taktfulla turnéer runt vårt avlånga land – och ibland på båt – med maffigt musicerande musiker. Han är också pedagog och har en trumskola som heter duga. Han samlar på vinylplattor samt att han  tycker han en hel del om hur musik skall vara och låta så det är väl bäst vi släpper fram honom då – mina Damer (eller Flickor som han själv säger) och Herrar, här vispar Ingemar Dunker fram sina favoriter:

logo steely dan

Tre Fvoritlbum!

STEELY-DAN-CANT-BUY-A-THRILL

Cant Buy A Thrill  1972

-”Ja du….Steely Dan har varit mitt favoband i många år. Många rynkar på näsan åt dom, kanske det är musikermusik… men vem bryr sej.”

 

katylied_

Kay Lied  1975

– ”Musiken är en blandning av Jazz, Funk, Pop, Blues, Rock med smarta arr. bra sång, balla texter men framförallt helt otroliga musiker som lirar på plattorna. Steely Dan var ett band från början men Donald Fagen & Walter Becker forsatte på duo och plockade in helt fantastiska musiker till varje platta.”

 

royal scam

The Royal Scam  1976

– ”Om man vill lyssna till en platta som är 5+ helt igenom så är The Royal Scam helt sjukt bra”

Min Fvoritlåt!

steely-dan-kid-charlemagne-abc

 

-”Från The Royal Scam 1976   Kid Charlemagne

 

Tack och God Jul till Herr Dunker och alla er andra som här får njuta av Steely Dan dan före dan och alla andra sköna dagar!

 

http://www.youtube.com/watch?v=8NVQBenl_Fs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *