Lär dig flyga ! Lätt med rätt låt !

När jag sitter och ströläser lite böcker , magasin samt en ganska så färsk papperslokaltidning på ett bibliotek så får jag syn på en upplyftande (!) annons:

Jag tror många av oss människor har någon slags dröm att solo sväva eller segla fritt och det är säkert inga åldersgränser här, så länge du kan se spakarna i planet och marken där nere som du ju måste återvända till om och när du nu tagit dig upp bland molnen.

Är du ovan där så hjälper knappast en sång att få fin flygtur, nog mera kunskap och sådan kan nu köpas för ynka 40,000 spännande spänn.

Men vilka sånger finns det som nu kan motivera mig/dig att våga ta steget och visslande bli en glad pilot !? Förresten känner jag en som är det, men han törs jag knappast åka bil med ens. Inga namn Kapten K 😉

Här är några motiverande (?) flygkurslåtar:

Sky pilot Sky pilot
How high can you fly?
You’ll never, never, never reach the sky

Men hallå där, det var ju ingen start-retande låt… den kommer vi nya piloter inte långt upp med – trots vår stridslusthet.

Den här då – låter väl lite mer trovärdigt med Magnus J för hans farsa är ju en… eller!?

Nja… men vi kollar med kontollen … och JO där var vi iväg… fritt fint flygande i vinylkostym dessutom!

Du som nu på något sätt skall upp och flyga, själv eller med hjälp av nåt fint säkert flygbolag – vilken är din favoritlåt i flygsammanhang !?

Låt Glada Gotland få veta, på med säkerhetsbältet och fyll gärna i ditt lyckliga luftburna låtval här 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *