Look Back in The ”Skivback” !

Det är skönt att erkänna att jag fortfarande känner så stor kärlek till LP-skivor och artisterna & musiken där nere i spåren…trots all ny teknik som så trådlöst vill visa sin förträfflighet.

Nu blev det där nere hos Tobias W… faktiskt för första gången för mig – men vi har ju liksom träffats förr i ombytta roller – nu var jag en av många som tack vare honom kan Laid Back at Lyestreet Look Back in The ”Skivback” – kultkällare!

Clarence i skivback

Foto: Helena Holmgren

Fler delar passionen, vi är inga nördar, vi är helt enklet Ly(e)hörda!

Gjorde jag några musikaliska fynd då? Jag kan säga YES på det, har efter lång frånvaro börjat lyssna in deras musik från slutet på 70-talet igen. Här i härligt liveframträdande som sitter skramligt fint mellan de övriga välspelande studioplattorna.

Yesshows

Vinylfakta: YESshows  dubbel-live från åren 1976-1978 släppt på Atlantic 1980

Dessutom i så fint flygande omslag – här är en del av vinylskivans fina förträfflighet. Ett konstverk med fin fakta i din hand. I detta fall är Roger Dean mannen bakom fantasilandskapen som hittas på många av gruppens plattor.

Pratar en snabbis om Rabbis med vinyl T och han berättar att han hittade denna gamla öppettider platta i en annat skivfodral vid nåt inköp han gjort! Den är  handskriven av undertecknad jo men visst var det kvart yvar gällde på onsdagar 😉

IMG_9122

Mannen har också lyckats ”lura av” Rabbis Olle den sista T-shirten som vi hade i lager… eller som Herr Blom  hade på sig som pyjamas innan det blev godnatt för Stora Torget rörelsen ! Nu sitter den så fint på källarväggen och hoppigare eller poppigare rocktröja finnes icke!

IMG_9124

T-tröjor i alla ära – men nog fan satte försäljningen mera fart när vi tog på de här brallorna – till och med så PJ Proby blev avundsjuk! Testa Tobias så får du se!

Olle & Clarence Rabbiskostym

Men vad hände då PJ?? Min vän Van vet!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *