Lycklig med och utan huvudbonad!

Jag känner mig extra lycklig i livet just nu – när jag har förmånen att tillsammans med Zappiga Sune spisa plattor för fullt för att sedan spela upp dem i högtalarna och be ett gäng glada gummor och gubbar svara på vilken artist/band de hör och vad heter låten!?

Själv är jag en mogen man, fast fortfarande utan hatt – snarare har jag kanske fått lite fnatt nu när vi håller oss kvar i 60-70-80-talet och oj så mycket popiga klämmiga låtar det finns att njuta av där, ett exempel får du här!

I helgen har jag också haft förmånen att få sällskap av goa vänner från Ucklum, jo den lite svåruttalade orten ligger faktiskt  numera synligt på Sveriges framsida!

Paret var naturligtvis seriöst intresserade av gotländsk kultur och hantverk. Men hur hinner vi nu med att se alla kyrktorn, vyer samt hantverk under en intensivt disig dimmig dag!? Men med den här fint broderade tygstycket kunde vi i alla fall rätt klart se vad socknarna heter!

Eva och Kenny södra Gotland 039

Dessutom så hade det lilla muséet i Västergarn BUTTLEMÖSSAN utställd på bästa plats! Men som tur är regnade det inte några kor denna dag. Gjorde absolut inget för att E&K tyckte det var spenande nog att kunna se två socknar skylta så här fint i fusion – Gotland i koncentrat helt klart!

Eva och Kenny södra Gotland 006

Även älskade broder C med sin Lyckliga Lotta hade tagit sig till ön denna musikaliska helg – men helst ville han ”bara” som vanligt lyssna på Englands svar på Smaklösa och sin favoritlåt som glänser i alla väder.

Här så fint känslofullt framförd av Farbror Keith som klätt sig i lämpligt färgglad huvudbonad som uttrycker det han/jag ja alla i vår omgivning känner här tillsammans på ön under vår härliga helg:

–  ”…you got the silver, you got the gold…”

Glada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *