Murphys lag & Murphys love!

Murphys lag känner du säkert till – i korthet att om alltings jävlighet eller lagen om alltings inneboende ondska. Detta hände såklart när den först skulle nedtecknas:

murphy

Ingenting av detta verkar Tobbe Stuhre ha, i alla fall när det gäller att älska rock och att locka hit världsartister i genren, nu dags för ingen mindre än Elliott Murphy.

elliot hatt

En stor rockartist som kanske ändå inte är så känd bland lyssnarna här hemma – så ledsamt sällan spelad på radio. Det finns ju för tusan över 30 album att välja på. Tur att Spotify fyller på!

Kommer från New York och har förstås stor kärlek till sitt hemland men bor numera i Paris.

Ute på turné i Europa just nu och till sommaren kommer han då kanske som en semesterflört… han kan ju gärna få ta med sig Bruce på en gång, även om han är såååå skön med sin gitarr på egen hand.

Här från albumet Selling The Gold  från 1995  där denna fina duett finns med!

Om nu inte Murphys lag krånglar till det så kan du klicka på Elliot länken här och läsa och lyssna in mer!

http://www.elliottmurphy.com/

Biljetterna lär gå åt fort – så skynda att titta in på arrangörslänken här , spelplats på Hotell Clarions utegård i Visby innerstad, med plats för cirka 250 stycken lyckliga!

OBS Biljetterna släpps 1:a april… lite Murphys lag trots allt 😉

http://www.kfroxy.se/2016/03/18-juli-elliot-murphy/

Tobbe-S2.jpg

 

Sist men inte minststort tack till Tobbe Sturhe – undrar om han redan har ett plektrum, eller om det är det som skall fixas till samlingen måndag den 18 juli!?

Hoppas inget  k r å n g l a r   bara! 

One thought on “Murphys lag & Murphys love!

  1. Tack för de fina orden, Glada Clarence!
    Murphys plektrum finns sedan länge i samlingen 😉

    Det är dock extremt kul att Elliott Murphy kommer till Gotland. Det kommer att bli tokigt tryck på de få biljetter som finns, så vi räknar med att det blir knökfullt. Jag har sett honom ett antal gånger de senaste åren och han är fantastiskt bra.

    Rock on!

    Tobbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *