MUSIK & QUIZ 17 oktober… här svaren och vem som vann!

STORT TACK till de lag som ställde upp denna fina höstdag/kväll den 17 oktober ute på Charlié s Travrestaurang, Skrubbs i Visby. Härligt dessutom med hitresta turister från fjärran hästlandskap. Varmblodigt gjort! 😉

Det var MUSIK & QUIZ som gick av stapeln och visst anammades lite av hästkänsla och en lite annorlunda V75 rad med Dagens Dubbel blev ett av de avgörande rafflande momenten – ja till och med en slutspurt där det gällde att placera in rätt kusk(artist) bakom hästen (låten)!

Samtliga låtar från 60-70-80-tal i vilt mixade kategorier vilket ju ger många års minnen och det är ju inte helt lätt att pricka in rätt i sin personliga Jukebox… men oj vilken kunskap och känsla det finns hos de deltagande när de välkomnades till 55-års musikbredd – respekt. Musik är mysigt!

Musik & Quiz 60 70 80 001

Även publiken visade sig förstås på styva linan – det är ju alltid lite lättare att sitta på läktaren och nu har MUSIK & QUIZ visat vägen att ALLA kan vara med på lika villkor – eller hur – inklusive en hel del tur!! 😉

Lite lättare var också 2015-års omgång där hjälp med initialer förekom på några av svarsprotokollen samt att i stort sett alla ”fåniga” följdfrågor var borttagna och mer utrymme gavs åt själva artisten/gruppen samt deras låtar nu ljudvackert fick klinga mera!

Kvällens Extra fina överraskning var Blondi som vek ut sig med sina bästa Bowie plattor samt lite extra frågor om det magiska mars-året 1972!

Blondie Bowie

Förutom de deltagande lagen så stor eloge till Örjan Hillbom som fixade teknik, mat samt blendande bartender och dessutom deltog med bravur i lag Roskilde 91.

Tack till den alltid så rätta Ulrika Lindberg för hon höll ordning på oss och rättningen! Kram x Dagens Dubbel exklusivt för dig ♥♥

Här har du hela tävlingen med frågor och rätta svar – klicka bara på varje enskilt dokument och minns tillbaka!

Årets vinnare då!? Ja det blev…….

CRACKERS 

…som förutom äran får ett presentkort till laget att surfa in på nåt gott vid tillfälle just på Surfers i Visby. Mums!

Här har du hela slutställningen! Vem kunde mest om de olika delarna!? Ser du här 

SLUT – ställningen MUSIK & QUIZ 17 oktober

PS: Crackers hade som du ser plockat ihop 130 poäng av 174 möjliga

Hoppla & Stort Tack för era insatser – och väl mött igen, men då blir det säkert i andra travliga takter!

Sune Nilsson & Clarence Krusell 17 oktober 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *