Nu är vi tillbaka, och oj vad ni har saknat oss!

Hej, tjena för fan! Nu är vi tillbaka, och oj vad ni har saknat oss! Vi kommer dock att vänta ytterligare en vecka med att återuppta Black Metal-skolan, Rakt Över Satan, på grund av att det inkommit så in i helvete mycket bra plattor vilka vi idag vill tipsa om. Tänk dock på att följande bara är en bråkdel av vad som veckoligen ramlar in.

Först har vi den stora glädjen att få presentera vår nya miniavdelning kallad La Petite France (Lilla Frankrike). Denna är placerad mittemot vår lunchservering och du kan här bland annat hitta; pin_flaggor_sverige_frankrike

  • sniglar i tryffelsmör
  • konfiterade anklår
  • surkål i champagne
  • inlagda citroner
  • högkvalitativa sabreringssvärd
  • och naturligtvis också fantastiskt luxuösa utgåvor av Francoise Hardys

tjej

och Serge Gainsbourghs bästa 60-talsplattor.

vasilis

L’aventurier med Indochine hittar ni också här vilken är en av världshistoriens absolut bästa, snyggaste och coolaste plattor! Köp för fan, och var inte en jävla bonnjävel!

Vill du dock vara en jävla bonnjävel fast med stil kan du istället köpa världshistoriens absolut bästa country-stoner-rock-platta, Gilded Palace Of Sin, med the Flying Burrito Brothers. Har babblat om denna förut, men nu har den äntligen inkommit, i grym press från 4 Men With Beards.

vita-overaller

Konstigt att mannen som förstörde världens bästa psych-pop-band, the Byrds, och sedermera postumt kommit att bli världens mest överskattade countryrocklegend, däremellan gjorde världens absolut bästa countryrock-platta… inte utan så värst lite hjälp av Chris Hillman förstås som för övrigt är världens bäste basist.

solglas

Apropå stenad countryrock, så har världens kanske mest märkliga stenade countryrockplatta inkommit idag nämligen A Gift From Euphoria med Texasduon Hamilton Wesley Watt Jr. and William D. Lincoln. Hör på detta: stor-storbolaget Capitol satsade helt oförklarligt stora storkovan (typ sent 1968) på denna helt okända acid-folk-garage-psych-duo. Uppenbarligen fick de göra vad de ville och tydligen fanns det inga som helst restriktioner för vad projektet fick kosta. A Gift From Euphoria blev sålunda en av världens mest överdrivna och påkostade plattor, späckad med stråk, blås, ljudeffekter och allsköns då så kostbara tricks. Floppade bigtime gjorde den naturligtvis, hihi, kul med dyra floppar, lite som en musikalisk Waterworld, underbart. Undertecknad köpte själv ett exemplar just av den enkla anledning att ett hyfsat original kostar omkring 3 000.

hamilton-w-william-d

Apropå stenad så har vi också ånyo fått in Stone Gardens självbetitlade mästerverk. En platta för alla er som skulle ha gillat ifall Black Sabbath och Blue Cheer hade gjort något kul tillsammans 1970. Något original går inte att köpa för pengar av den enkla anledningen att skivan aldrig gavs ut då det begav sig. Först 1998 ploppade den fram tack vare de underbara arkeologerna på underbara, fantastiska Rockadelic Records vilket sålunda också gör Rockadelicutgåvan till ett slags original… men ett sådant ”semi-original” kostar faktiskt omkring drygt en 5-hundring… så varför inte istället köpa Outsiders bättre remastrade och bättre researchade utgåva hos oss på Coop Records för drygt en 2-hundring!?

stone-garden

För övrigt har vi fått in nypressar på Sveriges genom tiderna viktigaste band, Broder Daniel. Allt finns nu att köpa här… förutom Broder Daniel Forever (Mästerverket med stort M) just av den oenkla anledningen att den feltrycktes och sålunda fördröjdes… har frågat men det verkar inte som om Coop Records eller någon annan kan få lägga vantarna på några feltryck

Nytt har också Dungen släppt. Häxan, heter den och ska enligt uppgift vara helt instrumental. För er som inte känner till Dungen så har de med skivan, Ta Det Lugnt, gjort Sveriges genom tiderna bästa psychplatta (vilket i och för sig inte ska så jävla mycket till… vi menar, det gjordes ju aldrig någon svensk Easter Everywhere).

haxan

Vi har också förgyllt vårt sortiment med; Ummagumma, Meddle och Atom Heart Mother med Pink Floyd. Sålunda fattas bara Wish You…, och More… (Piper och Saucerful har vi redan) för att vi ska bli kompletta vad gäller relevant Flink Poyd.

Vi har också fått in en massa boxar; bland annat; The Last Waltz-boxen till alla med gråa tinningar där ute. Bättre pris än Ginza kan vi utlova då någon väljer oss framför dem. Tänk också på att det snart är jul och mamma kanske mest av allt önskar sig en cool House Of Love-box, och pappa kanske en cool Stone Roses-box? Kom ihåg att alla coola boxar kan vi få hem, ingen extra frakt, inga fraktskadad skit, inga avier och köande på snICA.

last-waltz

Jo just det – ni har väl hört att Gotlands egna Back Street Boys, det vill säga Smaklösa, ska spela på Coop Records! Lördagen den 3 december klockan 11 signerar de nya skivan och spelar lite live akustiskt – varmt välkomna!

smaklosa-3

Coop Records kan också låta meddela att vi sponsrade vinnarna i Distgiss 2016. En god fransk bondost och fyra stycken Black Sabbath fick de små liven.

God natt Amerika var du än är, det här är natthöken.

martin ny

Martin Antikrist-ensson!

https://www.facebook.com/coopforumrecords/?fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *