Receptfri förbättring för förvirringstillstånd !

Har varit på medicinsk genomgång tillsammans med en specialist samt min doktor för att se till att mina piller som jag numera regelbundet måste ta… att de i sin tur tar tag i rätt delar i min kropp så jag ständigt känner mig på topp !

Mitt minne har blivit lite mer virrigt än vanligt och tankarna far både hit och dit mellan varven – nu är säkert detta löst också med ett tillskott och denna receptfria förbättring !

8,63 kronor dygn… ja smakar det så kostar det! Men jag tror jag passar – alla övriga sorter är faktiskt kännbart toppen i kroppen… skiter i knoppen har gourmefullt kvar retrominnet, smakar oj så fint !

Härligt nog så är det just genom bland annat musik som det går att minnas detaljer på ett så skönt nästan skrämmande sätt – precis som jag är där tillbaka till det som hände när en speciell låt snurrar igång… jo det kommer som ett brev på posten !

Här lekte jag/vi ryska posten !

Ett annat sätt att träna minnet – då kanske mer närminnet – är ju små fusklappar där noga allt noteras som skall göras vid kommande besök utanför hemmet. Där kan det stå:

  • Kom ihåg !
  • Personerna som skall besökas
  • Butikerna som skall gås in i
  • Varorna som skall inhandlas
  • Klockslag för diverse bokade möten
  • + nån bonus emojinotering 😉

Wow… lappen blev snygg och välskriven… men det jäkliga är/var att jag glömde ta med den till stan. Men bara just det att jag skrivit en gång så satt det liksom ändå när jag nu väl var på plats till de uppgifter som noterats!

Sällan – läs aldrig – jag glömmer det viktigaste – personerna som jag vill träffa. Om nån vara glöms så blir plånboken glad och det är ju inte fy skam heller. Men att göra nån vän ledsen vill jag verkligen inte medverka till…

Alla dansar kanske inte fram så uppsluppet som de än gång gjorde – men då får vi se till att tillsammans hålla takten och ta de glädjesteg som ännu kan göras… glöm aldrig det !

Receptfritt från Kinks med passande (!) albumtitel ”State of Confusion” från 1983, det minns jag fint i mitt förvirringstillstånd !

https://www.discogs.com/The-Kinks-State-Of-Confusion/release/9982895

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *