Snäll karamell eller smällkaramell!

Jo då, nu lockas det med godis med DITT NAMN på… om du varit snäll annars får du ingen karamell!

IMG_6689

Ja, behöver jag säga att nån påse på C med mitt ”krångliga” namn var knappast aktuellt.

 Men nu gäller det kanske inte att vara så egoistisk utan att generöst ta med en påse till polaren Björn för att få honom god i gommen… eller till ständigt sugna Alma för att skapa god mun-karma!

Annars om du nu inte vill flörta med människor för att få dem på gott (godis)humör så har väl de flesta någon form av relation till djur!

Lokalpatriot som jag är så de gäller det att kolla in de mer eller mindre vilda djurarterna här på ön och går det ju att göra godis av dem… eller vissa delar som de lämnar ifrån sig i alla fall! Här verkar bakdelar var till djurens fördelar…

…mums!

Gotlandsgåttar

Min lortläckerfavorit i detta sammanhang är så klart Rabbiskrallarna... så gulligt lekande bland blåelden, inspiration säkert från mina fyrfotafavoriter på Holmhällar!!

Undrar om de släpper ifrån sig lortarna prick klockan 17!? Får fråga Calle som säkert har den precisa kaninkollen!

Rabbiskrallar

Har en stor kärlek till denna lilla vilda kanin efter mina hoppiga år i vinylskivebranschen på Stora Torget i Visby, den kära butiken hette Rabbis Records! 

RABBIS RECORDS 002

Passar på att lägga på en kaninlåt – eller egentligen handlar väl Jefferson Airplanes låt White Rabbit, här lättjefullt live, om nåt helt annat psykedeliskt…

…go ask Alice!

Jefferson Airplane från albumet Surrealistic Pillow  som släpptes första gången 1967. Sångerska: Grace Slick. Originalet av White Rabbit skrevs just av Grace och spelades först in med bandet The Great Society.

Okey, visst har jag väl varit kaninsflummig själv vid nåt tillfälle – men bara med legala rätt ”ofarliga” godsaker, krämigt goda upplyftande för kropp och själ… Made In China!

white rabbit

 

One pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that mother gives you
Don’t do anything at all
Go ask Alice
When she’s ten feet tall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *